Начин на доставка.

В рамките на гр. Варна доставката на всички продукти  се извършва с фирмен транспорт. До населени места извън Варна доставката се извършва от професионална куриерска фирма Лео експрес до нейните офиси в страната.

Цена на доставка.

Доставката на поръчки на стойност под 200 лева се извършват според ценоразписът на Лео еспрес /виж тарифата тук/. За поръчки на стойност над 200 лева доставката е безплатна и е за сметка на Продавача.

Условия на доставка.

Уважаеми клиенти, не всички продукти в нашия електронен магазин са налични на склад. Моля, обадете се на някой от посочените телефони, или изратете съобщене на и-мейл за проверка на наличност на избрания от Вас продукт.

При наличност- срок на доставка до 5 работни дни след потвърждаване на поръчката според Общите условия. Срокът на доставка за продукти, които не се поддържат на склад е различен и зависи от периода на изработка. Варира от 10 до 30 работни дни. В този случай доставката се извършва по договаряне с Клиента и упоменаване на договорения срок при потвърждаване на поръчката.

За гр. Варна доставките и разтоварването на стоката се извършват до входа на блока/къщата, (ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва там, където може). Ако желаете разнос и качване до етаж за Варна, моля свържете се с нас на 052 627 854 и 0894634289 за повече информация за цената на услугата.

За доставка до населени места извън Варна-до офисите на Лео експрес.
 Ако поръчаният от клиента продукт не може да бъде доставен, консултант от www.matraci-varna.com ще се свърже лично с клиента, като използва данните за контакт, посочени при регистрацията.

В случай, че поръчката е направена в почивен или празничен ден, срокът за доставка започва да тече от първия работен ден, следващ деня, в който е направена поръчката.

Как да платите.

Всеки Клиент може да избере удобния за него начин на плащане:
-чрез наложен платеж-плащане при доставка. При получаване на поръчаната стока заплащате на куриера дължимата сума, както и цената на доставката, ако има такава.
-чрез банков превод-дължимата сума се заплаща предварително, по банкова сметка на „Атис Инженеринг” ООД гр. Варна IBAN: BG02UBBS80021035164240 BIC:UBBSBGSF банка ОББ АД.

Когато разходите за доставка са за сметка на Клиентът се заплащат от него при доставката на куриера.
-плащане в брой или чрез ПОС терминал-възможно е само за клиенти от гр. Варна Можете да посетите нашият фирмен магазин на адрес ул. „Доктор Анастасия Желязкова” № 40 за да заплатите избраната от Вас стока.
-плащане чрез дебитна или кредитна карта чрез виртуален ПОС терминал-в процес на разработка.

Производители

delimiter_78_36.png