ъглов диван ГАЛА ЛУКС с функция сън и ракла

Обратно към филтрите за Холови ъгли
Ценa:
2249.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Наличност
От 2 до 30 дни
Доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СТРАНАТА
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
ъглов диван ГАЛА ЛУКС с функция сън и ракла - Oписание:
Размери ш/д/в: 2520/1600/900 мм.

Височина на седалка:46 см.

Функция сън: 2100/1400 мм.

Допустимо отклонение в размерите +/- 3%.

ДАМАСКА : Може да се поръча в различни дамаски – .

Универсалност - ъглов диван Гала ЛУКС е модел с отлична функционалност и комфорт. Моделът е с универсална (лява/дясна) посока , като може да определите посоката при поръчка. Ъглов диван Гала е с функция сън и ракла .
В предоставените възможности влиза и безплатен избор на тип дамаска от картел, цветово решение по елементи и др. Чрез преместване на две планки клиентът сам може да обърне ъгълът в предпочитаната от него посока. .

ЗДРАВ И УДОБЕН ЪГЛОВ ДИВАН ГАЛА е модел с дизайнерска линия, галеща сетивата на модерния клиент. Променяща се визия и размер според избрания модел на подръчника, универсална лява/дясна ориентация, цвят и материя по избор от картел + механизъм за сън от ново поколение. Седална част с височина, оптимизирана за хол или трапезария. Удобство, функционалност, здравина и непреходност познати на клиента от Дивани НАНИ.

КОНСТРУКЦИЯ - Класическата дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за евтините дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфорта се подсилва с употребата на сандвич от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В ъглов диван Гала са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

Декоративни възглавници - изключително меки и фино преплетени хипоалергични влакна. Формированата структура придава мекота и комфорт на декоративните възглавници при висока дълготрайност.

ФУНЦИЯ СЪН - Патентования потапящ механизъм за сън е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред става лесно и почти незабележимо. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на удобната ракла с една ръка. .

срок за изработка – до 60 дни.

Характеристики
Запитване за ъглов диван ГАЛА ЛУКС с функция сън и ракла
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Матраци Варна - Матраци и Спални на Супер Цени! информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
История на разгледаните продукти

Производители

delimiter_78_36.png