Протектор Terry Cotton за матрак 100x190/200

Обратно към филтрите за Протектори за матраци
Ценa:
30.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Наличност
От 2 до 30 дни
Опаковка
кутия
Доставка за гр. Варна БЕЗПЛАТНА
Доставка за страната 6.00 лв.
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Протектор Terry Cotton за матрак 100x190/200 - Oписание:
TERRY COTTON е непромокаем и двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещи акари. Dream-On използва материали и технолигии на водещите световни компании в бранша като Eurofoam, YKK и др. Вдъхновени от желанието да повишат хигиената на съня за по-здравословна среда, специалистите на марката създават колекция протектори, използвайки най-новите иновации в текстила. Технологията EASY FRESH (R), която използват, позволява лесна поддръжка в домашни условия на текстилните части на изделията.

2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащ.
TERRY COTTON е непромокаем и двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещy акари, благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Произведен е от 100% памук-хавлия за максимална абсорбция. Дневната загуба на телесни течности стимулира растежа на микроорганизми в матрака. TERRY COTTON гарантира хигиенична и здравословна околна среда. Предотвратява факторите за поява на асма, екзема и сънна хрема. Мек, удобен и тих. Един от най-леките протектори в света.
Характеристики
Запитване за Протектор Terry Cotton за матрак 100x190/200
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Матраци Варна - Матраци и Спални на Супер Цени! информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Протектори за матраци
История на разгледаните продукти

Производители

delimiter_78_36.png