Протектор Jesey Cotton за матрак 150x190/200

Обратно към филтрите за Протектори за матраци
Ценa:
43.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Наличност
От 2 до 30 дни
Доставка за гр. Варна БЕЗПЛАТНА
Доставка за страната 6.00 лв.
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Протектор Jesey Cotton за матрак 150x190/200 - Oписание:
Jersey Cotton e 2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРAK, непромокаем и двойнодишащ .Продукт на марка DreamOn ,която използва материали и технолигии на водещите световни компании в бранша като Eurofoam, YKK и др. Вдъхновени от желанието да повишат хигиената на съня за по-здравословна среда, специалистите на марката създават колекция протектори, използвайки най-новите иновации в текстила. Технологията EASY FRESH (R), която използват, позволява лесна поддръжка в до- машни условия на текстилните части на изделията.

JERSEY COTTON е протектор от 100% естествени памучни влакна. Памукът е едно от най-старите влакна, използвани при производството на текстил. Тези специални влакна винаги са много ценни заради своята мекота. В действителност, "памук", в стария идуски език, означава "фини тъкани". JERSEY COTTON е създаден, именно заради тези характеристики, които го отличават с утра фина повърхност и приятен допир. Освен това, с памука е изключително хладно през лягтото, топло през зимата и винаги безшумно и комфортно. Напълно непромокаем, дишащ и предпазващ от акари, благодарение на ителигентната мембрана BRILAM.
Характеристики
Запитване за Протектор Jesey Cotton за матрак 150x190/200
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Матраци Варна - Матраци и Спални на Супер Цени! информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Протектори за матраци
История на разгледаните продукти

Производители

delimiter_78_36.png