Матрак СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС 82x190 см.

Обратно към филтрите за Двулицеви матраци сортирано по Височина на матрака: 22 см. , дължина на матрака: 190 см. , широчина на матрака: 82 см.
-10%
Стара ценa:
460.00 лв. с ДДС
Ценa:
414 лв. с ДДС
Статус
активен
Наличност
От 2 до 30 дни
Доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СТРАНАТА
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Матрак СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС 82x190 см. - Oписание:
МАТРАК СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС Балансираната твърдост на модела е предпочитана при наднормено тегло или при препоръка за ползване на по-твърд матрак.
Матракът е изграден от съвременни материали и технологии.

HIGH ELASTIC FOAM предлага необходимата балансирана ортопедичност. За липсата на точки със свръх напрежение, в контактната с тялото зона е добавен SUPER SOFT ELASTIC FOAM. Структурата на сърцевината от „отворени“ клетки и 3D дишаща лента създава оптимална система за максимална проветривост и вентилация на влагата и в дълбочина.
SILVER ACTIVE PRO + ALOE VERA заедно с антиалергични силиконизирани влакна в капитонажа завършват сваляемия калъф с делим цип. СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС е BEST SELLER сред търсещите балансирана ортопедичност при оптимално съотношение между цена и качество.

Основни харaктеристики на матрак Сирена Ултрафлекс :

• Ядро изградено от HIGH ELASTIC FOAM пяна с висока плътност и еластичност, която осигурява многократна и дългогодишна възвращаемост без повреди.Отворените микро капсули пропускат безпроблемно въздуха по периферията и в дълбочина премахвайки влагата и микроорганизмите. Еластиността на тази пяна оставя чувство за комфорт и мекота . Представлява най- правилната ортопедична опора за костната система и цялото тяло по време на сън.
• Добавеният слой от допълнително омекотена пяна Super Soft Elastic Foam в контактната с тялото зона Ви осигурява мекота и комфорт по време на сън.
• Слой от антиалергични силиконизирани влакна и нетъкан текстил SPUN BONDED гарантират добрия вентилационен ефект във вътрешността на матрака.
• Многослойната структура осигурява комфорт при лежане, като поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза.
• Матрак Сирена Ултрафлекс е със сваляем, делим калъф с цип. Външният калъф е от висококачествена дамаска.от здрави , меки и финно преплетени жакардови влакна с добавени естествени материали с положително влияние върху съня - SILVER ACTIVE PRO + ALOE VERA .Материали с доказано положително въздействие и ефект за спокоен и дълготраен сън.

SILVER контролирано отделя сребърни йони оказващи силно подтискащо въздействие върху микроорганизми и акари .Способства кръвообращението и движението на течности в организма . Разпределя температурата . Отвежда статичноното електричество.Премахва миризми и отблъсква праха .

Третириният с Алое Вера текстил има меко и успокояващо въздействие върху кожата.Подсилва имунната система и ускорява оздравителните процеси в организма.

НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 271лв. за м²

Мемори пяна: няма

Гаранция: 20 години

Доставка: при наличност от 2-4 работни дни, при неналичност от 5-14 работни дни
Характеристики
Матраци по марка Матраци Нани
Вид на матрака Двулицев матрак
дължина на матрака 190 см.
широчина на матрака 82 см.
Височина на матрака 22 см.
Сърцевина на матрака Високо-качествена пяна
Допълнителни слоеве нетъкан текстил
Изполвана пяна Polyflex пяна
Твърдост на матрака твърд
Гаранция на матрака 15 години
AIR ANTI ANTI Double Mult Pressure PU silver
Запитване за Матрак СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС 82x190 см.
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Матраци Варна - Матраци и Спални на Супер Цени! информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Двулицеви матрацис   Височина на матрака: 22 см. , дължина на матрака: 190 см. , широчина на матрака: 82 см.
История на разгледаните продукти

Производители

delimiter_78_36.png