Двулицев матрак Корал 18 см 164x190

Обратно към филтрите за Двулицеви матраци сортирано по Височина на матрака: 18 см. , дължина на матрака: 190 см. , широчина на матрака: 164 см.
Ценa:
710.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Наличност
От 2 до 30 дни
Доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СТРАНАТА
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Двулицев матрак Корал 18 см 164x190 - Oписание:
Трислойната конструкция от 100% Латекс – 2 слоя монолитен пенолатекс, между които сърцевина от повторновулканизирани пенолатексови частици, осигурява удовлетворение на тези, които предпочитат по-твърдите матраци за своя спокоен сън. Снабден със сваляем калъф за лесно почистване.
Матракът Латекс Корал има по-висока плътност и твърдост спрямо другите матраци -твърдост F .Този модел двулицев матрак осигурява комфорт и спокойствие на всички, които предпочитат по-твърдите повърхности за своята почивка.
Сърцевината му е изградена от повторно вулканизирани пенолатексови частици.Допълнително е добавен горен и долен слой от монолитен пенолатекс.

Ядрото на матрак Корал е с "дишаща" клетъчна структура,получена чрез иновативна технология на повторно вулканизиран агломерат с латексови частици.Пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немския Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.Латексът представлява бяла млекообразна течност, която се състои от каучукови частици, емулгирани във вода. Поради алкалните си свойства, той е антиалергичен и антиакарен. Характеризира се с висока еластичност и здравина, поради което намира широко приложение в различни производства. Пенолатексът, получен от него, в комбинация с естествен латекс, се използва широко за направата на спални продукти (матраци и възглавници). Отличителна черта на пенолатекса, е отворената му клетъчна структура. Това определя способността му да “диша”, т.е. въздухът да преминава свободно през него, като по този начин се намалява запарването.

КАЛЪФ:
Матракът разполага с два калъфа.
ВЪНШЕН КАЛЪФ -светъл на цвят,трико 60% полиестер и 40% вискоза,3-пластов немски,прошита 200 гр силиконова вата от вътрешната страна,сваляем с цип ,антибактериален
ВЪТРЕШЕН КАЛЪФ-нетъкан текстил, 100% полиестер

ХАРАКТЕРИСТИКИ на матрак Корал латекс :
ОРТОПЕДИЧЕН -Чрез обособените седем зони на различни твърдости създава равномерна ортопедична опора за гръбначния стълб.
АНАТОМИЧЕН-Обгръща тялото и му осигурява равномерна опора във всяка точка на допир. Kръвта циркулира свободно и оросява правилно всички части на тялото.
ЕЛАСТИЧЕН-Латексът е най-еластичният материал в природата. Възстановява форма си след многократни и продължителни натоварвания, което гарантира дългия му живот.
НЕЗАВИСИМА ОПОРА-Идеален за двама спящи. Движенията на единия не се предават към другия. Технологията ни за обработка на латекс позволява изработването на матраци с различна обща твърдост.
ПРОВЕТРИВ-Притежава усъвършенствана мрежа от вертикални и хоризонтални въздушни канали, която гарантира изключителна проветривост на матрака.
100% ЛАТЕКС-Произведен е от цяло латексово ядро. Без пружини и никога няма да скърца.
ЗДРАВОСЛОВНА СРЕДА-Естествените алкални свойства на латекса не допускат развитието на бактерии и акари.
ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ-Сваляем калъф, който може лесно да се почиства и изпира.
ИЗОЛИРАЩ-Изолиращите качества на латекса осигуряват хладина през лятото и топлина през зимата.
ЕКОЛОГИЧЕН- Произведен от екологично чисти продукти. Не съдържа вредни химикали и съставки и е сертифициран за безвредност от водещи европейски лаборатории.
За да се насладите в пълна степен на качествата на матрака, препоръчваме използването на ламелна подматрачна рамка
Характеристики
Матраци по марка Матраци Латекс Екон
Вид на матрака Двулицев матрак
дължина на матрака 190 см.
широчина на матрака 164 см.
Височина на матрака 18 см.
Сърцевина на матрака Латекс
Твърдост на матрака твърд
Гаранция на матрака 5 години
Запитване за Двулицев матрак Корал 18 см 164x190
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Матраци Варна - Матраци и Спални на Супер Цени! информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Двулицеви матрацис   Височина на матрака: 18 см. , дължина на матрака: 190 см. , широчина на матрака: 164 см.
История на разгледаните продукти

Производители

delimiter_78_36.png